Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Crumble to po prostu owoce zapiekane pod kruszonką, ale jeżeli nasza kruszonka jest z kaszy jaglanej z dodatkiem aromatycznego kakao i migdałów to czeka nas wspaniała uczta smaków. Wykorzystując sezonowy rabarbar i łącząc go z jagodami goi to otrzymujemy zarówno sycące śniadanie, a równocześnie przepyszny deser. Smacznego!
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
Rabarbar
|
|
2 | Sztuki |
jabłka
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
100 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
3 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
25 | Gramów |
migdały
|
|
2 | Łyżki |
Ksylitol
|
|
2 | Łyżki |
jagody goji
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |