Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Faworki, czy inaczej chrusty były pierwszym moim wypiekiem. Lubię je robić i zjadać. Nadają się świetnie na różne okazje, nie tylko tłusty czwartek.
2.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
Gęsta śmietana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
5 | Sztuk |
ŻÓŁTKA
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
4 | Łyżki |
spirytus
|
|
1 | Łyżka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżka |
Cukier puder do posypania
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |