Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Domowy rosół staropolski gotowany jest z kilkoma rodzajami mięs i warzywami. Długo gotowany jest esencjonalny i niezwykle aromatyczny.
2 | Sztuki |
udko z kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
Podudzie indyka ze skórą
|
|
2 | Sztuki |
Kaczka skrzydło
|
|
40 | Dekagramów |
Wołowina szponder
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
Seler korzeń
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
0.5 | Sztuki |
Kalarepa
|
|
0.5 | Pęczka |
nać pietruszki
|
|
0.5 | Pęczka |
Lubczyk
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz ziarnisty
|
|
1 | Sztuka |
Liść kapusty włoskiej
|
|
1 | Sztuka |
makaron lubella jajeczna krajaneczka
|
|
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |