Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Z tej babki na pewno ucieszą się osoby, które szukają w przepisach ciekawych i oryginalnych połączeń. Ciasto dzięki melisie jest aromatyczne i wilgotne. Polewa czekoladowa w połączeniu z cytrynowym smakiem nadaje babce ciekawą, na długo zapamiętywalną orzeźwiającą nutę.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
260 | Gramów |
masło
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
4 | Łyżki |
Melisa
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
130 | Gramów |
Mąka ryżowa
|
|
120 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżka |
skórka z cytryny
|
|
3 | Łyżki |
mleko UHT 3,2%
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |