Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sezon na ciasta drożdżowe z owocami sezonowymi nadchodzi! :) Gruszka i rabarbar w roli głównej ♥ Ciasto z rabarbarem z dodatkiem kakao to pyszna propozycja na weekendowy deser.
Ciasto drożdżowe, okrągła forma 23 cm: |
|||
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
gruszka
|
|
3 | Sztuki |
łodyga rabarbaru
|
|
250 | Mililitrów |
mleko
|
|
80 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
Masło roztopione
|
|
20 | Gramów |
Świeże drożdże
|
|
1 | Sztuka |
Żółtko jajka kurzego
|
|
Kruszonka: |
|||
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |