Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybkie w wykonaniu, zawsze się udaje i smakuje wyśmienicie. Ciasto z letnimi owocami - truskawkami i rabarbarem jest smaczne i idealne do kawy.
2 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
Olej roślinny
|
|
7 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
3 | Sztuki |
Rabarbar
|
|
1 | Sztuka |
Kisiel truskawkowy
|
|
10 | Sztuk |
truskawki
|
|
1 | Łyżka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |