Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sezon majowy bez rabarbaru to stracony czas, musi być przynajmniej jedno ciasto rabarbarowe, żeby było co wspominać jesienią. Kto nie spróbował, ten nie wie, co stracił, a kto spróbował zakocha się na całe życie!
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
0.75 | Sztuki |
masło
|
|
6 | Łyżek |
cukier
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
1 | Dekagram |
Rabarbar
|
|
0.5 | Kostki |
masło
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |