Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wiosną i latem czekamy na świeży rabarbar, aby wyczarować z niego znakomite ciasto. Szukasz przepisu na kruchy wypiek z jabłkowo-rabarbarowo-cynamonowym nadzieniem? Zdecydowanie mamy propozycję dla Ciebie! Daj szansę słodkiej, maślanej szachownicy stać się Twoim ulubionym przepisem na deser.
800 | Gramów | ||
![]() |
|||
400 | Gramów |
masło
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżeczki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Nadzienie |
|||
1 | Kilogram |
jabłka
|
|
0.5 | Kilograma |
Rabarbar
|
|
3 | Łyżki |
cynamon
|
|
Kruszonka |
|||
80 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |