Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chcesz zaskoczyć swoich najbliższych świetnym ciastem? Polecamy ciasto toffi z dwoma masami - karmelową i z nutą cytryny. Mniam!
składniki na biszkopt |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
4 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
składniki na masę I |
|||
2 | Opakowania |
galaretka cytrynowa
|
|
500 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Sztuki |
Czekolada biała
|
|
składniki na masę II |
|||
12 | Dekagramów |
masło
|
|
1 | Puszka |
gotowa masa kajmakowa
|
|
pozostałe skadniki |
|||
500 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
0.5 | Opakowania |
czekolada
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |