Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Majowe ciasto z rabarbarem i truskawkami o pięknym zapachu. Kwaskowate nadzienie z rabarbaru i truskawek idealnie dopełnia warstwa bezy na wierzchu.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
0.3 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.75 | Kostki |
masło
|
|
800 | Gramów |
Rabarbar
|
|
2 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1.5 | Szklanki |
truskawki
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
6 | Sztuk |
żółtko jaja kurzego
|
|
6 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
2.5 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |