Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Drożdżowa wariacja z jabłkami smakuje jesiennie i domowo. Puszyste i miękkie ciasto a owocami to znakomite połączenie, które zawsze smakuje.
4.5 | Dekagrama | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
6 | Łyżek |
cukier
|
|
12 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
5 | Dekagramów |
drożdże
|
|
0.5 | Kilograma |
jabłka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |