Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybkie w przygotowaniu, chrupiące ciasteczka z kajmakiem i czekoladowymi jajeczkami z pewnością będą dekoracją wielkanocnego stołu. Jest to nie tylko fajny pomysł na odrobinę słodkości dla najmłodszych, ale również smakowity słodki dodatek do kawy dla dorosłych.
160 | Gramów | ||
![]() |
|||
35 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
75 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżka |
Olej uniwersalny rzepakowy
|
|
Dodatkowo: |
|||
13 | Łyżek |
gotowa masa kajmakowa
|
|
39 | Sztuk |
jajeczka czekoladowe
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |