Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sery typu Camembert doskonałe są panierowane w jajku i bułce tartej, a także w sałatkach. Pasują do nich zarówno słodkie jak i wytrawne dodatki. Dziś podaje prosty sposób na pyszny obiad bądź przekąskę z udziałem Camemberta.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Szklanki |
bułka tarta
|
|
1 | Sztuka |
Ser camembert pełnotłusty
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |