Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Rolada buraczkowa z sałatką to nowy wymiar tradycyjnej i znanej potrawy jaką jest sałatka jarzynowa. Gości ona w prawie każdym domu na święta. Ja w swoim przepisie dodaję również jabłko, lecz i tak mocą tej sałatki są warzywa. Por nadaje jej charakteru. Takim wydaniem można zachwycić każdego gościa, który na pewno nie spodziewa się takiego dania na stole. To kolorowa potrawa, ze względu na wytrawny biszkopt, stanowi samodzielne danie.
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
Jajka ugotowane na twardo
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
0.5 | Puszki |
groszek zielony konserwowy
|
|
3 | Łyżki |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
250 | Mililitrów |
majonez dekoracyjny KRAKUS
|
|
1 | Łyżka |
Musztarda sarepska
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
4 | Łyżki |
woda
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |