Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bulharka to rewelacyjna pasta z gotowanej wołowiny, przypominająca konsystencją pasztecik do smarowania. Bulharkę podajemy w miseczce z chrupiącą grzanką, czosnkiem oraz drobno pokrojoną cebulą czerwoną i korniszonami. Ciepłą grzaneczkę nacierasz czosnkiem, smarujesz pastą, posypujesz dodatkami i szamiesz. Popijasz browarkiem. W prostocie siłą. Idealnie skomponowana przekąska do piwa. Czeska pasta do piwa będzie rewelacją podczas zbliżających się Mistrzostwa Świata w piłce nożnej. W końcu co może być lepszego do piwa niż porcja dobrej wołowiny?
400 | Gramów |
Wołowina gotowana
|
|
60 | Gramów | ||
![]() |
|||
60 | Gramów |
majonez
|
|
1 | Sztuka | ||
8 | Sztuk | ||
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
2 | Szczypty |
Pieprz, sól do smaku
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
12 | Sztuk |
Grzanki
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |