Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bułeczki z rabarbarem to pyszne i łatwe do przygotowania domowe wypieki, które zachwycą każdego fana słodkości. Ciasto jest miękkie i puszyste, a dodatek świeżego rabarbaru nadaje lekko kwaśnego smaku. To idealny wybór do porannej kawy lub popołudniowej herbaty. Aby dodać jeszcze więcej smaku i charakteru bułeczkom z rabarbarem, możesz eksperymentować z ulubionymi przyprawami, takimi jak gałka muszkatołowa, cynamon lub skórka pomarańczowa. Smacznego!
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
Drożdże suche
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
125 | Mililitrów |
Ciepłe mleko
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
150 | Gramów |
Mały rabarbar
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |