Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kwiaty i czekoladki? Nuda! Postaw na wyjątkowe połączenie kwiatów i czekolady w jednym! Zainspiruj się naszym przepisem i wykonaj samodzielnie ten wyjątkowy bukiet pełen czekoladowych lizaków, który z pewnością przypadnie do gustu (i smaku!) bliskiej Ci osobie. Efekt WOW gwarantowany! Do dekoracji użyj świeżych liści lub kwiatów.
SKŁADNIKI NA CIASTO: |
|||
170 | Gramów | ||
![]() |
|||
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
masło
|
|
120 | Gramów |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
JAJA
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sok z cytryny
|
|
45 | Mililitrów |
olej
|
|
SKŁADNIKI DODATKOWE: |
|||
250 | Gramów |
Serek kremowy
|
|
270 | Gramów |
Biała czekolada
|
|
3 | Łyżeczki |
Olej roślinny
|
|
3 | Sztuki |
kolorowy barwnik
|
|
8 | Sztuk |
Patyczki do szaszłyków
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |