Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
Cukier wanilinowy
|
|
0.5 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Masa śmietanowa : |
|||
500 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
4 | Łyżki |
cukier puder
|
|
2 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
0.25 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
Dodatkowo: |
|||
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie |
ptasie mleczko
|
|
1 | Puszka |
brzoskwinia w syropie
|
|
2 | Opakowania |
galaretka bezbarwna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |