Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Święta to wyjątkowy czas, który wymaga odpowiedniej oprawy. Jego niezbędnym elementem są niepowtarzalne potrawy. Jedną z nich jest proponowany przez nas pyszny świąteczny bigos z kapusty kiszonej, boczku i grzybów.
2 | Kilogramy |
kapusta kiszona
|
|
1 | Kilogram |
boczek
|
|
200 | Gramów |
Boczek chudy
|
|
0.5 | Szklanki |
grzyby suszone
|
|
1 | Szklanka |
Wino
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Łyżki |
ziele angielskie
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
5 | Łyżek |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |