Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bigos, który robiła jeszcze moja prababcia przesiedlona z ukrainy. Tak pyszny, że dla mnie żaden inny się nie liczy!
100 | Mililitrów |
sos sojowy
|
|
7 | Kilogramów |
kapusta kiszona
|
|
1 | Kilogram | ||
0.5 | Kilograma |
Kiełbasa jałowcowa
|
|
1 | Szczypta |
Jałowiec
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Kapusta świeża
|
|
5 | Sztuk |
Grzyby
|
|
5 | Sztuk | ||
2 | Sztuki |
jabłka
|
|
1 | Sztuka |
Suszonych śliwek
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |