Inspiracja Adobe Stock
0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
pieprz kolorowy
300 Gramów
kapusta biała
500 Gramów
kapusta kiszona
100 Gramów
5 Sztuk
grzyby suszone
20 Dekagramów
mięso wieprzowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę białą szatkujemy, kiszoną odciskamy z soku wrzucamy do garnka i gotujemy.
  2. Dodajemy mięso wieprzowe pokrojone w niewielkie kawałeczki, sól, pieprz, koncentrat, grzyby suszone i gotujemy do momentu, gdy kapusta będzie miękka.

Opis

przepis od Teściowej

Podobne przepisy

Bigos mojej babci.

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos mojej babci.

Bigos myśliwski

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos myśliwski

Bigos z kiszonej kapusty

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos z kiszonej kapusty

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Tradycyjny bigos

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Tradycyjny bigos

Kapusta z grzybami

Przepis
Średni Do 15 min
Kapusta z grzybami

Kapusta wigilijna.

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kapusta wigilijna.

Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Przepis
Średni Do 1 godz
Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!