Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Biała kiełbasa zapiekana z cebulą i sokiem jabłkowym.
500 | Gramów |
biała kiełbasa surowa
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
czosnek niedźwiedzi
|
|
0.25 | Szklanki | ||
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
1 | Łyżka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |