Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Biała kiełbasa w sosie chrzanowym to jedna z popularniejszych potraw, która pojawia się na polskich stołach w okresie Wielkanocy. To danie ma swoje tradycje i cieszy się ogromną popularnością wśród miłośników klasycznej polskiej kuchni. Soczysta kiełbasa w aromatycznym sosie chrzanowym sprawdzi się nie tylko na Wielkanoc, ale również na codzienny obiad. Można podawać ją w towarzystwie ulubionych dodatków, jak np. ziemniaki, kiszona kapusta lub pajda chleba. Smacznego!
2 | Sztuki |
biała kiełbasa parzona
|
|
200 | Gramów |
śmietana 18%
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
20 | Gramów |
Masło klarowane
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |