0

Składniki

4 Sztuki
Biała kiełbasa
2 Sztuki
cebula
3 Sztuki
ząbek czosnku
2 Łyżki
olej
2 Łyżki
ingridient
chrzan Krakus
1 Pęczek
tymianek
1 Pęczek
Natka pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kiełbasę nacinamy.
  2. Jedną cebulę kroimy w piórka i układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Na niej kładziemy kiełbasę.
  3. Drugą cebulę i czosnek kroimy w ósemki i układamy obok kiełbasy.
  4. Całość podlewamy odrobiną wody i posypujemy posiekaną natką i tymiankiem.
  5. Olej mieszamy z chrzanem Krakus. Połową zalewamy kiełbasę.
  6. Pieczemy około 40 minut w 180 stopniach, co jakiś czas smarując kiełbasę resztą chrzanowej marynaty.

Opis

Aromatyczna i z chrupiąca skórką. Tak własnie smakuje pieczona biała kiełbasa z cebulką w chrzanowej marynacie!

Podobne przepisy

Pierogi z kapustą i mięsem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pierogi z kapustą i mięsem

Pierogi z kurczakiem i szpinakiem

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pierogi z kurczakiem i szpinakiem

Burrito

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Burrito

Dorsz w sosie chrzanowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dorsz w sosie chrzanowym

Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Zupa krem z kalarepki z groszkiem ptysiowym i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z kalarepki z groszkiem ptysiowym i chrzanem

Zupa szczawiowa krem z jajkiem i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa szczawiowa krem z jajkiem i chrzanem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!