Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Delikatne bezowe gniazdka z pysznym, mocno kakaowym kremem na bazie mascarpone i kakao DecoMorreno. Niesamowicie pyszne i zachwycające wyglądem, podane z czekoladowymi jajeczkami czekoladowymi.
3 | Sztuki |
Białka
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
Krem kakaowy: |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
4 | Łyżki |
śmietanka kremowa 30%
|
|
30 | Gramów |
cukier puder
|
|
Dekoracja: |
|||
25 | Sztuk |
jajeczka czekoladowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |