Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna i wilgotna bezglutenowa babka kakaowa z bananami i orzechami laskowymi. Kakao nadaje babce lekko gorzkiego posmaku, który delikatnie niweluje skórka z pomarańczy. Całość pysznego ciasta dopełnia lekko słodka, mleczna czekolada i dodatek orzechów w babce i na wierzchu.
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
140 | Gramów |
mąka owsiana
|
|
110 | Gramów |
Mąka ryżowa
|
|
200 | Gramów |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
2 | Sztuki |
banan
|
|
200 | Gramów |
śmietana 18%
|
|
120 | Mililitrów |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
1 | Sztuka |
Skórka z pomarańczy
|
|
70 | Gramów |
Orzechy laskowe
|
|
Dekoracja: |
|||
100 | Gramów |
czekolada
|
|
100 | Gramów |
Śmietanka 30%
|
|
20 | Gramów |
Orzechy laskowe
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |