Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Król wigiljnego stołu - barszczyk! Znany i lubiany przepis na świąteczne danie, który przygotujesz w niecałą godzinę. Niezbędne będą Ci następujące składniki: burak, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, przyprawa typu vegeta, koncentrat barszczu czerwonego oraz suszone gryby.
1 | Kilogram |
burak
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
ziele angielskie
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa typu vegeta
|
|
0.5 | Litra | ||
![]() |
|||
0.5 | Litra |
grzyby suszone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |