Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjna babka ziemniaczana z tartych ziemniaków i kiełbasy. Pomysł na tani, szybki, syty i smaczny obiad. Jeśli uwielbiacie polską kuchnię, to koniecznie musicie wypróbować tego przepisu!
2 | Kilogramy |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
100 | Gramów |
Mąka
|
|
1 | Pęczek |
szczypiorek
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
majeranek
|
|
300 | Gramów |
Kiełbasa wiejska
|
|
100 | Gramów |
smalec
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |