Babka z makiem - czekoladowy piegusek"
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Babka z makiem - czekoladowy piegusek"](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F668-1702057514169.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszny przepis na babkę z makiem:) Wszystkie kroki robi się tak samo jak na babkę tylko dodajemy mak jeszcze.
0
0 / 0
Pyszny przepis na babkę z makiem:) Wszystkie kroki robi się tak samo jak na babkę tylko dodajemy mak jeszcze.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
26 porcji
Składniki
500 g margaryna mleczna
2 szkl. cukier
4 szkl. mąka lubella puszysta tortowa
1 szkl. mak niebieski
8 szt. jajko
1 szt. olejek migdałowy
4 łyżka kakao decomorreno
Przygotowanie
1
8 jajek
2
500 gram KASI
3
2 szklanki cukru
4
4 szklanki maki
5
1 szklanka maku
6
olejek migdałowy
7
4 łyżki kakao
8
Przygotowanie:
9
Wszystko razem zmiksować, podzielić na dwie foremki do baki.
10
Po upieczeniu polać czekoladą.