Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lekka, delikatna i zaskakująca babka z dodatkiem majonezu. Wszyscy się dziwią temu dodatkowi, ale warto wypróbować bo jest pyszna.
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
0.6 | Szklanki |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
4 | Łyżki |
majonez Krakus
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
3 | Łyżeczki |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |