Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna, wielkanocna babka mocno pomarańczowa. Jest prosta w wykonaniu, a jakże niezastąpiona na wielkanocnym stole.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
125 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
200 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
Skórka z pomarańczy
|
|
2 | Łyżki |
Bułka tarta pszenna
|
|
Polewa |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
masło
|
|
3 | Łyżki |
mleko
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |