Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Babka piaskowa wyśmienicie smakuje, a ciasto nie wychodzi suche. Prezentuje się świetnie na świątecznym stole.
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Kostki |
masło
|
|
0.5 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana 12%
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |