Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna babka o lekko cytrusowej nucie. Przepis na babkę piaskową z orzechami Pecan urozmaicają ten popularny wypiek!
185 | Gramów | ||
![]() |
|||
125 | Mililitrów |
mleko
|
|
3 | Łyżeczki |
skórka z cytryny
|
|
185 | Gramów |
cukier
|
|
125 | Gramów |
masło
|
|
100 | Gramów |
Orzechy pecan
|
|
125 | Gramów |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
Skórka z pomarańczy
|
|
3 | Łyżki |
Wrzątek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |