0

Składniki

1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
2 Szklanki
mąka pszenna tortowa
1 Szklanka
cukier
40 Sztuk
jajko
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
3 Łyżki
kakao w proszku
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. TO ZACZYNAMY żółtka i białka ubić osobno zmieszać dodać mąkę, margarynę rozpuszczona, mleko ,cukier, proszek do pieczenia Wyrobić ciasto odlać trochę i dodać kakao i na przemian wlewać do formy

Opis

Moja córeczka je robi aja pilnuję

Podobne przepisy

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz.

Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Średni Do 1,5 godz.

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz.

Kakaowe Pancakes

Łatwy Do 20 min.

Makowiec ucierany

Średni Do 3 godz.

Muffiny kakaowe

Łatwy Do 1 godz.

Pełnoziarnista babka z gruszką, jabłkami i lukrem malinowym

Łatwy Do 1 godz.

Sernik z makiem

Trudny Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!