Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Miękka i wilgotna babka o wyśmienitym karmelowym smaku.
280 | Gramów | ||
![]() |
|||
180 | Gramów |
masło
|
|
80 | Gramów |
cukier
|
|
80 | Gramów |
jogurt naturalny
|
|
320 | Gramów |
masa kajmakowa
|
|
6 | Sztuk |
jaja L
|
|
70 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |