Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna czekoladowa babka z intensywnym aromatycznym kakao, która będzie wspaniałą ozdobą Wielkanocnego stołu.
Ciasto: |
|||
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
160 | Gramów | ||
![]() |
|||
110 | Gramów |
masło
|
|
100 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
175 | Gramów |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
2 | Łyżeczki |
ekstrakt cytrynowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
60 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
50 | Gramów |
suszona miechunka
|
|
50 | Gramów |
Suszona żurawina
|
|
Dekoracja: |
|||
70 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
50 | Gramów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Łyżki |
Płatki kokosowe
|
|
2 | Łyżki |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |