Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Do przygotowania dosłownie w kilka minut. Ciasto jest lśniące, delikatne i obłędnie smakuje cynamonem , marcepanem i kakao. Smak rewelacyjny - goście będą zachwyceni!
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
125 | Gramów |
margaryna
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1.5 | Łyżki |
Masa marcepanowa
|
|
1 | Łyżka |
cynamon
|
|
1 | Łyżka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Szklanka |
mleko UHT 3,2%
|
|
100 | Gramów |
Czekolada biała
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |