0

Składniki

5 Kilogramów
Arbuz
0.5 Litra
wódka
1 Sztuka
Igła
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Za pomocą strzykawki, wstrzykujemy równomiernie alkohol do arbuza w różnych miejscach.
  2. Po wstrzyknięciu całego alkoholu zostawiamy arbuza w lodówce na jeden dzień, aby alkohol dobrze się rozszedł po całym arbuzie. Następnie kroimy na kawałki i podajemy.

Opis

świetny sposób na coś nowego

Podobne przepisy

Grog z miodem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grog z miodem

KiwiSour

Przepis
Łatwy Do 15 min
KiwiSour

PorKi

Przepis
Łatwy Do 15 min
PorKi

Back to Youth

Przepis
Łatwy Do 15 min
Back to Youth

Bloody Mary

Przepis
Łatwy Do 15 min
Bloody Mary

Pineapple Mimosa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Pineapple Mimosa

Sex on the Beach

Przepis
Łatwy Do 15 min
Sex on the Beach

Likier kakaowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Likier kakaowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!