0

Składniki

5 Kilogramów
Arbuz
0.5 Litra
wódka
1 Sztuka
Igła
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Za pomocą strzykawki, wstrzykujemy równomiernie alkohol do arbuza w różnych miejscach.
  2. Po wstrzyknięciu całego alkoholu zostawiamy arbuza w lodówce na jeden dzień, aby alkohol dobrze się rozszedł po całym arbuzie. Następnie kroimy na kawałki i podajemy.

Opis

świetny sposób na coś nowego

Podobne przepisy

Back to Youth

Łatwy Do 15 min
Back to Youth

Bloody Mary

Łatwy Do 15 min
Bloody Mary

KiwiSour

Łatwy Do 15 min
KiwiSour

Pineapple Mimosa

Łatwy Do 15 min
Pineapple Mimosa

PorKi

Łatwy Do 15 min
PorKi

Sex on the Beach

Łatwy Do 15 min
Sex on the Beach

Bazyliszek

Łatwy Do 15 min
Bazyliszek

Bloody Margarita

Łatwy Do 15 min
Bloody Margarita

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!