Arbuz z wódką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Arbuz z wódką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975876975.jpeg&w=3840&q=75)
Świetny sposób na drinka w nowym wydaniu.
0
3.1 / 37
Świetny sposób na drinka w nowym wydaniu.
3
Składniki
480 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
10 porcji
Składniki
5 kg arbuz
0.50 l wódka
1 szt. igła
Przygotowanie
1
Za pomocą strzykawki, wstrzyknąć równomiernie alkohol do arbuza w różnych miejscach.
2
Po wstrzyknięciu całego alkoholu zostawić arbuza w lodówce na jeden dzień, aby alkohol dobrze się rozszedł po całym arbuzie. Następnie pokroić na kawałki i podać.