Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny dobry żurek z jajkiem i kiełbasą.
400 | Mililitrów |
Żurek zakwas
|
|
2 | Kostki |
kostka rosołowa
|
|
1 | Sztuka |
włoszczyzna
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Łyżka |
majeranek
|
|
20 | Dekagramów |
Kiełbasa biała
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |