Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny, sycący, pachnący żurek to uwielbiana przez wielu zupa. Aromatu dodaje jej majeranek, bez którego żurek nie smakuje tak dobrze.
1 | Litr |
bulion drobiowy
|
|
500 | Mililitrów |
Żurek zakwas
|
|
1 | Łyżeczka | ||
0.5 | Szklanki |
Śmietana slodka
|
|
10 | Dekagramów |
boczek
|
|
40 | Dekagramów |
Kiełbasa biała
|
|
1 | Łyżeczka |
majeranek
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
0.5 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
Jajka ugotowane na twardo
|
|
1 | Łyżka |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |