1

Składniki

1 Szklanka
Żurek zakwas
3 Szklanki
Wywar z kości
1 Sztuka
przyprawa
1 Sztuka
sól, pieprz
1 Łyżka
ingridient
chrzan Krakus
1 Łyżka
mąka
30 Dekagramów
kiełbasa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mąkę wymieszać z niewielką ilością wody i z zakwasem, wlać do gorącego wywaru. Włożyć kiełbasę pokrojoną w plasterki, łyżkę chrzanu, sól, przyprawę maggi, pieprz i zagotować.

Opis

Bardzo smaczne i tanie

Podobne przepisy

Klasyczny chłodnik litewski

Łatwy Do 40 min
Klasyczny chłodnik litewski

Barszcz biały

Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały

Domowy rosół

Łatwy Ponad 3 godz
Domowy rosół

Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Łatwy Do 1,5 godz
Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Krem z pora z jajkiem w koszulce

Łatwy Do 1 godz
Krem z pora z jajkiem w koszulce

Pomidorowa z piekarnika

Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Pomidorowa z twistem pomarańczowym

Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z twistem pomarańczowym

Pomidorowa z zacierką

Łatwy Do 1 godz
Pomidorowa z zacierką

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!