Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupy tego rodzaju przyrządza się z różnych warzyw, jak szparagi, selery, cykoria, pory, a także pieczarki.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Litr |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
Śmietanka
|
|
4 | Łyżki |
masło
|
|
50 | Dekagramów |
Szparagi
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |