Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ta zupa z zółtym serem na wierzchu jest po prostu fenomenalna!! Spróbowałam raz w restauracji i od tego momentu zostałam jej zagorzałą fanką.
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.25 | Litra |
Bulion mięsny
|
|
250 | Gramów |
Ser ementaler pełnotłusty
|
|
8 | Sztuk |
Chleb tostowy
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |