Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zielony groszek to źródło wielu witamin i składników odżywczych. To popularne warzywo jest źródłem witamin z grupy B, kwasu foliowego oraz witamin A, C, E i K. Sprawdź nasz pomysł na lekką i pyszną wiosenną zupę z zielonego groszku!
1 | Szczypta |
Ostra papryka mielona
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
tymianek
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Kostka |
bulion drobiowy
|
|
300 | Gramów |
mozzarella
|
|
4 | Szklanki |
Groszek zielony mrożony
|
|
3 | Szklanki |
Wrzątek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |