Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa z pulpetami rybnymi to znakomity pomysł na bożonarodzeniową kolację. Do wykonania potrawy niezbędne będą Ci następujące składniki: mąka tortowa, włoszczyzna, filet z dorsza, koperek, seler naciowy, kiełki rzodkiewki, jajko oraz bułka tarta.
1 | Kilogram | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Pęczek |
włoszczyzna
|
|
500 | Gramów |
filet z dorsza
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
1 | Pęczek |
seler naciowy
|
|
1 | Garść |
kiełki rzodkiewki
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Kilogram |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |