Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Do zupy pasują ziemniaczki i jajka. Osobiście uwielbiam ziemniaczki z pary i przygotowuję ich o 4-5 więcej niż te, które wylądują na talerzu. Zupa jest świetna, lekko kwaskowata, kremowa??można j a zagęścić mąką choć niekoniecznie
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
śmietana
|
|
300 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Szczypta |
kminek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
koperek
|
|
1 | Litr |
Maślanka
|
|
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
Kostka rosołowa jarzynowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |