Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybka chińska zupa z krewetkami koktajlowymi
1 | Łyżeczka |
Sos ostrygowy
|
|
1 | Łyżeczka |
Sos chili
|
|
12 | Litrów |
Rosoł
|
|
100 | Gramów |
Krewetki
|
|
8 | Sztuk |
Mini kolby kukurydzy
|
|
8 | Sztuk |
kapusta pekińska
|
|
8 | Sztuk |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
Olej sezamowy
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
imbir
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |