Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wypróbuj nasz przepis na smaczną zupę z niecodziennym dodatkiem – koprem włoskim. W towarzystwie innych warzyw, podsmażanej szynki szwarcwaldzkiej oraz ogórków kiszonych, koper włoski wyzwala głębie swoich smaków i aromatów!
1 | Litr |
bulion warzywny
|
|
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
1 | Pęczek |
Koper włoski
|
|
1 | Sztuka | ||
80 | Gramów |
Szynka szwarcwaldzka
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
4 | Sztuki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |