0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1.2 Litra
Rosół warzywny
0.75 Szklanki
kasza manna
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
korzeń pietruszki
2 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do gotującego się rosołu wsypujemy powoli kasze mannę mieszając.Dodajemy marchewkę oraz pietruszkę oraz marchewkę startą na tarce, gotujemy do miękkości.Doprawiamy do smaku,posypujemy natką pietruszki.

Opis

Mój własny pomysł na szybką zupę.

Podobne przepisy

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Fale w groszku

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fale w groszku

Fantazja szparagowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Kokardki z cukinią

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokardki z cukinią

Kokardki z cukinią i łososiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokardki z cukinią i łososiem

Kokardki z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokardki z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!