0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1.2 Litra
Rosół warzywny
0.75 Szklanki
kasza manna
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
korzeń pietruszki
2 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do gotującego się rosołu wsypujemy powoli kasze mannę mieszając.Dodajemy marchewkę oraz pietruszkę oraz marchewkę startą na tarce, gotujemy do miękkości.Doprawiamy do smaku,posypujemy natką pietruszki.

Opis

Mój własny pomysł na szybką zupę.

Podobne przepisy

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Średni Do 3 godz

Fale w groszku

Łatwy Do 40 min

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz

Kokardki z cukinią

Łatwy Do 40 min

Kokardki z cukinią i łososiem

Łatwy Do 40 min

Kokardki z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Kolanka na boczku

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!