0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1.2 Litra
Rosół warzywny
0.75 Szklanki
kasza manna
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
korzeń pietruszki
2 Łyżki
nać pietruszki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do gotującego się rosołu wsypujemy powoli kasze mannę mieszając.Dodajemy marchewkę oraz pietruszkę oraz marchewkę startą na tarce, gotujemy do miękkości.Doprawiamy do smaku,posypujemy natką pietruszki.

Opis

Mój własny pomysł na szybką zupę.

Podobne przepisy

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Kura w potrawce

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Kura w potrawce

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Zapiekanka z kurczakiem i fasolką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zapiekanka z kurczakiem i fasolką

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Przepis
Średni Do 2 godz
Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!