Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa na bazie sosu z mięsem z dodatkiem jarmużu? Zaskakujące połączenie, które już dziś może zagościć na twoim stole. A oto jak tę zupę przygotować. Podgrzewaj sos boloński z mięsem i stopniowo dodawaj czosnek, jarmuż i marchewkę. Całość gotuj przez około 10 9minut. Tuż przed podaniem zupy z sosu bolońskiego dodaj ugotowane wcześniej gnocchi.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
Gnocchi
|
|
100 | Gramów |
Jarmuż
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |